СОЊА И АЊА ОСВОЈИЛЕ ЗЛАТО У КАЊИЖИ

Izvor: Radio Dunav, 18.Avg.2022, 10:20

СОЊА И АЊА ОСВОЈИЛЕ ЗЛАТО У КАЊИЖИ

Млади кајакаши апатинског Кајак клуба „Панонија“ су учествовали на 48. Кајакашкој регати и 13. Меморијалу „Золтан Кањо“ у Кањижи, а две апатинске кајакашице кући су се вратиле са шест медаља.
Све трке веслане су на деоници од 500 метара, а Соња Уртајл и Ања Ковачевић су у двоседу >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << у трци К-2 пионирке стигле друге, док су у трци К-2 кадеткиње биле најбоље и на циљ стигле прве. Ања је освојила и треће место у трци кајака једноседа у категорији пионирки, а осмо у трци К-1 за кадеткиње. Соња је у трци пионирки стигла четврта, али је у трци кадеткиња освојила друго место. У категорији јуниора Александар Лончар је био четврти.
Кајак клуб „Панонија“ је на овом такмичењу учествовала без изврсне Дајане Уртајл, која је на припремама са репрезентацијом, док је Марко Ковачевић такмичење пропустио због повреде.
Такмичење је имало међународни карактер јер су учествовали и кајакаши из Казахстана који се у Србији налазе на припремама, као и две екипе из Мађарске.
Апатинске кајакаше и за ово такмичење припремао је тренер Јово Мандић, који је још једном доказао да његов начин рада доноси резултате. Мандић је, својим залагањем и љубављу коју улаже у кајакашки спорт, на путу да Апатин врати на мапу добрих војвођанских клубова.
The post СОЊА И АЊА ОСВОЈИЛЕ ЗЛАТО У КАЊИЖИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.