У СУБОТУ ЋЕ БИТИ ПУШТЕН САОБРАЋАЈ НА ПУТУ СОМБОР-АПАТИН

Izvor: Radio Dunav, 18.Avg.2022, 08:59

У СУБОТУ ЋЕ БИТИ ПУШТЕН САОБРАЋАЈ НА ПУТУ СОМБОР-АПАТИН

Како је и планирано, пут између Сомбора и Апатина ће бити пуштен за саобраћај у суботу, 20. августа 2022. године.
Из Општинске управе Апатин кажу да је завршено асфалтирање 5.200 метара пута од изласка из Апатина према Сомбору, а на поменутој деоници је завршено и обележавање хоризонталне >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << сигнализације. Тренутно се насипа и утабава ивичњак, а радници чисте коловоз, како би пут био потпуно спреман за саобраћај. Упоредо са тим ради се и на деоници између два скретања за Купусину, а очекује се да ће и ови радови бити завршени до суботе, када ће цела реконструисана деоница укупне дужине 6.650 метара бити пуштена у саобраћај.
Подсећамо да је реконструкција дела пута Апатин – Сомбор почела средином јуна, а саобраћај се одвијао наизменичним пропуштањем возила уз семафорску сигнализацију. У одређеној фази, радови су захтевали обуставу саобраћаја па је од 01. августа ова деоница потпуно затворена за саобраћај.
The post У СУБОТУ ЋЕ БИТИ ПУШТЕН САОБРАЋАЈ НА ПУТУ СОМБОР-АПАТИН appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.