Izvor: Radio Dunav, 19.Jul.2021, 08:38

МУП: ДО НЕДЕЉЕ ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА АУТОБУСА

Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, због повећаног транзита туристичких аутобуса кроз Републику Србију током сезоне летњих годишњих одмора, као и организованог превоза деце на културне манифестације и спортске кампове до 24. јула 2022. године >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << спроводе акцију појачане контроле аутобуса усмерене на откривање прекршаја и кривичних дела које чине возачи аутобуса.
Осим контроле поштовања одредби Закона о радном времену посаде возила у друмском превозу и тахографима и испуњености општих услова за учешће возача аутобуса у саобраћају, саобраћајна полиција проверава и да ли се деца превозе у складу са прописима.
Током две међународне акције појачане контроле аутобуса које су реализоване ове године, дневно је санкционисано око 100 прекршаја које су чинили возачи аутобуса.
Министарство унутрашњих послова апелује на све учеснике у саобраћају да поштују прописе, како би се очувала безбедност саобраћаја на путевима.
The post МУП: ДО НЕДЕЉЕ ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА АУТОБУСА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.