ТРИ СРЕБРНЕ МЕДАЉЕ АПАТИНСКИХ КАЈАКАШИЦА

Izvor: Radio Dunav, 11.Jul.2022, 10:11

ТРИ СРЕБРНЕ МЕДАЉЕ АПАТИНСКИХ КАЈАКАШИЦА

И овог викенда кајакаши апатинског Кајак клуба „Панонија“ такмичили су се у Бачкој Паланци. Са Другог кола мини пионирске лиге и лиге олимпијских нада апатински кајакаши су се вратили са три сребрне медаље.
Кајакашице Соња Уртајл и Ања Ковачевић су веслале две трке у >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << категорији пионира. У трци К-1 на 1000 метара Соња је на циљ стигла пета, а Ања осма, док су као двојац у трци К-2 на 500 метара стигле друге. Сребро је освојила и јуниорка Дајана Уртајл у трци К-1 на 500 м.
Девојке су се из Бачке Паланке поносно вратиле окићене сребрним медаљама.
Наши кадети, кајакаши Марко Ковачевић и Михаило Мандић веслали су двосед у трци К-2 на 500 метара и пласирали се на седмо место, док је Марко у трци К-1 на 500 метара био осми.
Апатински јуниор Александар Лончар је у својој категорији стигао седми. Веслао је у кајаку једноседу на 500 метара.
На такмичењу у Бачкој Паланци учествовао је велики број кајакаша, па је у појединим тркама било и по 25 такмичара, што говори о масовности кајакашког спорта код младих али и јакој конкуренцији.
Кајак клуб „Панонија“ задовољан је пласманом својих кајакаша за које сезона још није готова и пред којима су нова такмичења.
The post ТРИ СРЕБРНЕ МЕДАЉЕ АПАТИНСКИХ КАЈАКАШИЦА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.