У ТОКУ ПОСЛЕДЊЕ ПРИПРЕМЕ ЗА “РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ” – АПАТИН ЋЕ НАРЕДНИХ ДАНА БИТИ ЦЕНТАР ДОБРЕ ЗАБАВЕ

Izvor: Radio Dunav, 06.Jul.2022, 10:54

У ТОКУ ПОСЛЕДЊЕ ПРИПРЕМЕ ЗА “РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ” – АПАТИН ЋЕ НАРЕДНИХ ДАНА БИТИ ЦЕНТАР ДОБРЕ ЗАБАВЕ

Овогодишње, 58. по реду “Апатинске рибарске вечери” почињу сутра и трајаће до недеље, 10. јула 2022. године. Туристичка организација Апатин је уз подршку локалне самоуправе и ове године припремила богат културноуметнички, спортски, забавни и музички програм, који ће по традицији >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << увеличати највећа имена са естраде, а тренутно се обављају последње припреме за почетак манифестације. На тргу “Никола Тесла” је у току постављање разгласа, штандова за продају пића, ложишних места за кување паприкаша и другог неопходног мобилијара, док су на главној улици монтиране тезге за продају сувенира, производа старих заната, итд.
На паркингу код Апатинске пиваре (на Тргу Ослобођења) биће постављен „FOOD CORNER“, где ће посетиоци моћи да купе и конзумирају рибље специјалитете уз музику по избору Дуа “Миле & Дуле”.
Сутрашњи програм “Апатинских рибарских вечери” ће почети вожњом бродићем “Апатинка” до “Великог лимана”. Полазак је у 17 часова са апатинске “Марине”, цена вожње је 400 динара а заинтересовани се могу пријавити путем телефона на број 025/515-00-68. На стадиону ОФК “Младост” сутра у 18 часова ће почети фудбалска утакмица “Меморијал Владимир Баћанов”, а у исто време у цркви “Узнесење Маријино” концерт ће одржати Градски хор “Јединство” и гостујући хор из Сенте. Дефиле мажореткиња и дувачког оркестра са наступом на тргу “Николе Тесле” ће почети у 19,30 часова, а од 20 часова на централну бину ће изаћи КУД “Царза”. У исто време ће стартовати и квалификационо такмичење у кувању рибљег паприкаша за “Златни котлић Апатина”, а куваре из Апатина и друге госте ће забављати Група “Магија”.
Након поздравне речи председнице општине Апатин, Дубравке Кораћ, која ће отворити овогодишње “Рибарске вечери” и великог ватромета, сутра у 22,30 часова ће почети концерт фолк звезде, Халида Бешлића.
The post У ТОКУ ПОСЛЕДЊЕ ПРИПРЕМЕ ЗА “РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ” – АПАТИН ЋЕ НАРЕДНИХ ДАНА БИТИ ЦЕНТАР ДОБРЕ ЗАБАВЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.