Izvor: Radio Dunav, 04.Jul.2022, 12:45

ОНЛАЈН РАДИОНИЦЕ ИЗ ТЕХНИЧКИХ ЗНАЊА ЗА МЛАДЕ СА ТЕРИТОРИЈЕ АПАТИНА

Центар за културу и образовање Сонта 8. јула 2022. године почиње са Обуком из техничких знања, која ће трајати до краја јула и састоји се од осам викенд предавања/радионица. Све радионице су онлајн и бесплатне су за заинтересоване младе од 15 до 30 година са територије општине Апатин.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> Прва радионица “Увод у графички дизајн” ће бити одржана у суботу, 09. јула од 10 до 12 сати, преко Зоом платформе. Линк за пријавливање за учешће на пројекту налази се овде.
Учесници који се пријаве биће контактирани и добиће податке за приступ.
Више информација о целом пројекту и другим каснијим обукама налази се овде.
Пројекат “Иновативним начинима до запошљавања младих у општини Апатин” спроводи ЦЕКОС уз подршку Министарства омладине и спорта.
The post ОНЛАЈН РАДИОНИЦЕ ИЗ ТЕХНИЧКИХ ЗНАЊА ЗА МЛАДЕ СА ТЕРИТОРИЈЕ АПАТИНА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.