НАРЕДНИХ ДАНА ДВА КОНЦЕРТА КЛАСИЧНЕ МУЗИКЕ У АПАТИНУ

Izvor: Radio Dunav, 04.Jul.2022, 12:22

НАРЕДНИХ ДАНА ДВА КОНЦЕРТА КЛАСИЧНЕ МУЗИКЕ У АПАТИНУ

У организацији Удружења Апатинаца из Немачке и Немачког удружења “Адам Беренц” из Апатина, у нашем граду ће наредних неколико дана боравити већа група туриста из Немачке и Америке, а тим поводом биће организован богат програм који ће поред гостију, моћи да испрате и сви заинтересовани >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Апатинци. Борис Машић, један од организатора догађаја је позвао све суграђане да испрате два концерта класичне музике.
-Позивам све грађане Апатина и друге заинтересоване да у среду, 06. јула од 18 часова дођу у цркву “Срце Исусово”, где ће први пут у Апатину наступити “Сомборска филхармонија”. Очекујемо изузетан концерт класичне музике, а на репертоару ће бити углавном популарне мелодије овог музичког правца. Дан касније, односно 07. јула од 18 часова у цркви “Узнесења Маријиног” наступити хор из Сенте и Градски хор “Јединство” из Апатина, рекао је Машић.
The post НАРЕДНИХ ДАНА ДВА КОНЦЕРТА КЛАСИЧНЕ МУЗИКЕ У АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.