Izvor: Radio Dunav, 01.Jul.2022, 10:07

ДАНАС И СУТРА У АПАТИНУ МОТО СУСРЕТ

У кампу код „Беле лозе“ данас и сутра се одржава седамнаести мото сусрет, који организује Мото клуб “Пантер” из Апатина.
Бајкере ће вечерас забављати бендови “ЦК ПИК“, „Крвава Мери“ и „Трилоџи“. У оквиру сутрашњег програма најпре ће бити одржане бајкерске игре, а дефиле >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << мотора кроз Апатин биће организован у 17 часова. Полазак је из Мото кампа код “Беле лозе”, након чега ће бајкери као и ранијих година, проћи кроз Апатин. Сутра у вечерњим сатима у мото кампу ће свирати групе „Логораши“ и „Њушке“, а манифестацију ће својим концертом затворити популарна рок група група „Дивље јагоде“.


The post ДАНАС И СУТРА У АПАТИНУ МОТО СУСРЕТ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.