МЕЛИТИ КОСАНОВИЋ ДВЕ ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ У МОСТАРУ

Izvor: Radio Dunav, 17.Jun.2024, 13:45

МЕЛИТИ КОСАНОВИЋ ДВЕ ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ У МОСТАРУ

Протеклог викенда У Мостару, БиХ, одржан је Светски Фестивал Спорта у организацији Светске Фитнес Федерације (WFF), а један од најзначајнијих делова било је такмичење у спортовима снаге, бодибилдингу и фитнесу.
Учесници су дошли из многих земаља, укључујући Америку, Словачку, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Турску, Чешку и Француску, Бугарску, републике бивше Југославије, Хрватску, Црну Гору и Македонију, а Мелита Косановић из Апатина, била је једини представник Србије на овом престижном такмичењу.
Она је наступила у спорт моделу и физикс категорији, где је освојила апсолутно прво место у категорији жене старије од 35 година и златну медаљу у категорији спорт бикини.
Овај резултат омогућује Мелити директну квалификацију за велико такмичење “Universe” у Лас Вегасу, што је додатно признање њеном раду и труду. Мелита је истакла да је за овакве резултате била посвећена ригорозним припремама у последњих четири месеца, фокусирајући се на исхрану, тренинге и своју вољу.
Поред својих спортских резултата, Мелита Косановић дели важну поруку младима да се, иако можда неће бавити професионално фитнесом, рекреирају и воде здравији начин живота, истражујући границе свог тела и разумевајући колико су јаки без обзира на године.
Мелита такође пружа персоналне тренинге и може се контактирати преко свог Инстаграм профила, где дели своје искуство и мотивише друге да постигну своје фитнес циљеве. Успех у Мостару додатно потврђује њен статус једне од најбољих у региону.
The post МЕЛИТИ КОСАНОВИЋ ДВЕ ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ У МОСТАРУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.