ПОЧЕЛА БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛИВАЊА ЗА АПАТИНСКЕ МАЛИШАНЕ

Izvor: Radio Dunav, 28.Jun.2022, 11:29

ПОЧЕЛА БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛИВАЊА ЗА АПАТИНСКЕ МАЛИШАНЕ

На отвореним базенима “Бање Јунаковић” јуче је почела бесплатна школа пливања за децу од 5 до 14 година са територије општине Апатин, коју организује Спортски савез општине Апатин у сарадњи са локалном самоуправом.
Ово је шеста година заредом како општина Апатин организује >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << бесплатне пливачке обуке за своје најмлађе суграђане, са циљем да се деца ослободе страха од воде и да савладају основне технике одржавања на води.
Секретар Спортског савезе општине Апатин, Радомир Радујко каже да се ове године за бесплатну школу пливања пријавио рекордан број деце, па ће у три смене до 21. јула обуку проћи 270 малишана. У смени која је почела јуче, као и у наредној, која ће бити одржана од 05. до 12. јула вештине пливања ће учити деца из самог Апатина, док ће у трећој смени која почиње 14. и трајаће до 21. јула обуку проћи малишани из сва четири села наше општине.
Један циклус обуке траје седам дана, а са децом раде дипломирани професори физичког васпитања и лиценцирани тренери пливања. Комплетна обука, превоз и улаз на базене за децу су бесплатни.
The post ПОЧЕЛА БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛИВАЊА ЗА АПАТИНСКЕ МАЛИШАНЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.