ОДБОЈКАШИЦЕ АПАТИНА ОСВОЈИЛЕ ПЕТ МЕДАЉА У СОМБОРУ

Izvor: Radio Dunav, 28.Jun.2022, 10:41

ОДБОЈКАШИЦЕ АПАТИНА ОСВОЈИЛЕ ПЕТ МЕДАЉА У СОМБОРУ

У дворишту сомборске Основне школе “Доситеј Обрадовић” одржан је турнир у Стрит волеју за девојчице, који је организовао Одбојкашки клуб “Волејстарс”, а више од 250 девојчица се такмичило на десет терена за мини одбојку.
Одбојкашице Апатина су на овом турниру освојиле >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << укупно пет медаља. У категорији 2013. годиште, најмлађа екипа Апатина је освојиле треће место, генерација девојчица рођених 2012. године је освојила прво место, док је друга екипа Апатина у овој категорији изборила пласман у полуфинале и заузела високо четврто место.
У категорији 2011. годиште Апатинке су освојиле трече место, а одбојкашице Апатина рођене 2009. и 2010. године пласирале су се у финале турнира и на крају заузеле друго место.
Одбојкашице “Boom Volleya” из Пригревице су у категорији 2010. годиште освојиле прво место и златне медаље.
The post ОДБОЈКАШИЦЕ АПАТИНА ОСВОЈИЛЕ ПЕТ МЕДАЉА У СОМБОРУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.