Izvor: Radio Dunav, 27.Jun.2022, 11:24

АПЕЛ ЗА ПОМОЋ МАЛОМ АРСЕНИЈУ

Арсенију Ристићу (5), дечаку из Сомбора неопходна је помоћ, како би отишао на лечење.
Наиме, Арсеније је био напредна беба, проходао, изговарао прве речи, али је након одређеног времена престао да се одазива на своје име и почео је ментално да заостаје у развоју. Изгубио је >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << контакт очима и показни гест.
Арсенију је постављена дијагноза первазивни развојни поремећај са спектрима аутизма. Након тога кренуо је на логопедске и дефектолошке третмане на којима је напредовао. Почео је да слаже слагалице, разврстава боје, успоставио контакт очима али говор је остао оскудан.
За излечење су му неопходни третмани матичним ћелијама. Средства су му потребна за специјалистичке и контролне прегледе, третмане матичним ћелијама, физикалне терапије, делфинотерапије, логопедске и дефектолошке третмане, третмане у хипербаричној комори, за лекове као и за путне трошкове и смештај.
Позивају се сви хумани грађани да се одазову апелу, те помогну малом Арсенију при лечењу.
Уплатом на динарски рачун:
160-6000001421469-53
Уплатом на девизни рачун:
160-6000001422056-38
ИБАН:
РС35160600000142205638
The post АПЕЛ ЗА ПОМОЋ МАЛОМ АРСЕНИЈУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.