Izvor: Radio Dunav, 16.Jun.2022, 08:03

ДОЈАВА О ПОСТАВЉЕНОЈ БОМБИ У ВЕЋИНИ ОСНОВНИХ ШКОЛА У АПАТИНУ

Основне школе у Апатину јутрос су добиле дојаве о постављеној бомби. Дојаве су упућене путем мејла око 5 часова, а деци није дозвољен улазак у објекте док полиција не обави провере.
Како је за радио Дунав потврђено, дојаве о постављеној бомби примиле су Основне >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << школе, „Жарко Зрењанин“ у Апатину, ОШ „Јожеф Атила“ у Купусини, ОШ „Иван Горан Ковачић“ у Сонти и ОШ „Младост“ у Пригревици.
Претње су упућене са мејл адресе dafodill@ yandex.ru.
Информацију о упућеној претњи први су открили запослени из ОШ „Јожеф Атила“ у Купусини, када су доласком на посао отворили пристигле мејлове.
– Након отварања мејла под насловом „УБИЋЕМО СВЕ“, позвали смо полицију и обавестили их о садржини поруке. Деца у то време нису била у школи, нити смо им дозволили улазак у објекат док полиција не обави проверу, каже за Дунав директор школе Шандор Чикош.
Истовремено, из полиције наводе да је од јутрос у већем делу Србије ситуација са дојавама о постављеним бомбама слична, а да су контрадиверзоиони прегледи у току.
Kако нам је речено пријаве стижу сваког тренутка и у овом тренутку је немогуће рећи колико школа је добило пријаву.
The post ДОЈАВА О ПОСТАВЉЕНОЈ БОМБИ У ВЕЋИНИ ОСНОВНИХ ШКОЛА У АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.