АПАТИНСКИМ ОДБОЈКАШИЦАМА ЗЛАТО И БРОНЗА НА ТУРНИРУ  У ОЏАЦИМА

Izvor: Radio Dunav, 24.Maj.2022, 09:06

АПАТИНСКИМ ОДБОЈКАШИЦАМА ЗЛАТО И БРОНЗА НА ТУРНИРУ У ОЏАЦИМА

Више од 300 девојчица у седам узрасних категорија пријављених у 50 екипа, играле су на шест мини одбојкашких терена, на платоу Спортског центра Оџаци. Организатор турнира је био Одбојкашки клуб “Wolfland” из Каравукова.
Одбојкашице Апатина су у две узрасне категорије освојиле >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << две медаље.
У категорији 2010. годиште Апатинке су освојиле прво место и златне медаље, док су у категорији 2009. годишта заузеле треће место и бронзане медаље.
Претходног викенда одбојкашице Апатина су наступиле на турниру у Мини одбојци у Новој Гајдобри. На овом турниру који је организовао ОK“ Соко „учествовало је око 350 девојчица са територије Војводине. Апатинке су наступиле у најмлађој узрасној категорији 2012 годиште. Младе одбојкашице Апатина су избориле пласман у финале турнира и на крају освојиле сребрне медаље.
Наредног викенда ОK Апатин ће учествовати на одбојкашком турниру који ће бити одржан 28 маја у Бачкој Паланци.
The post АПАТИНСКИМ ОДБОЈКАШИЦАМА ЗЛАТО И БРОНЗА НА ТУРНИРУ У ОЏАЦИМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.