ОДРЖАН МАТУРАНТСКИ ПЛЕС У АПАТИНУ

Izvor: Radio Dunav, 20.Maj.2022, 12:46

ОДРЖАН МАТУРАНТСКИ ПЛЕС У АПАТИНУ

Трг „Никола Тесла“ данас је био препун црних, наранџастих мајица и белих кишобрана које су носили матуранти апатинских средњих школа.
На матурантском плесу у Апатину учествовало је је 68 матураната Гимназије и стручне школе „Никола Тесла“ и 45 матураната Техничке школе >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << са домом ученика.
Према увежбаним корацима у паровима матуранти су отплесати кадрил, уз Штраусову оперету „Слепи миш“, кореографију у трајању од 5 минута, чиме је обележен крај њиховог средњошколског образовања. Све их је испред локалне самоуправе поздравила помоћница председнице општине Апатин задужена за спорт и омладину Милка Никшић која је матурантима пожелела пуно успеха у животу и даљем школовању, а родитељима и професорима да се и даље поносе њиховим успесима.
После плеса уследило је и Ужичко коло, а наши млади суграђани су показали подједнако добро знање из обе игре.
The post ОДРЖАН МАТУРАНТСКИ ПЛЕС У АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.