Izvor: Radio Dunav, 16.Maj.2022, 11:46

РЕКОРДАН БРОЈ ЕКИПА ИЗ ОПШТИНЕ АПАТИН ЋЕ НАСТУПИТИ НА ШКОЛСКОЈ ОЛИМПИЈАДИ ВОЈВОДИНЕ

Зрењанин ће од 19. до 22. маја 2022. године бити домаћин Школске олимпијаде Војводине, а општина Апатин ће на овом такмичењу имати рекордан број представника.
Апатинску Основну школу „Жарко Зрењанин“ ће представљати атлетичари, а испред ОШ „Младост“ Пригревица на Школској >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << олимпијади Војводине ће наступити рукометаши. Највише екипа од образовних установа из наше општине на овогодишњем такмичењу имаће Гимназија и стручна школа „Никола Тесла“ Апатин, а у конкуренцији су мушка и женска екипа у баскету и екипа девојака у одбојци. Испред Техничке школе са домом ученика наступаће момци у кошарци.
Екипе ће водити наставници Драгана Узелац, Пеђа Радаковић, Оливер Биљетина и Никола Орељ, док ће општину Апатин и Спортски савез представљати Радомир Радујко, као координатор за школски спорт у општини Апатин.
The post РЕКОРДАН БРОЈ ЕКИПА ИЗ ОПШТИНЕ АПАТИН ЋЕ НАСТУПИТИ НА ШКОЛСКОЈ ОЛИМПИЈАДИ ВОЈВОДИНЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.