Izvor: Radio Dunav, 10.Maj.2022, 08:22

ХЛЕБ „САВА“ ПОСКУПЉУЈЕ ЗА ТРИ ДИНАРА

Уредба о ограничењу цене хлеба од брашна типа 500, познатог као „сава“ истиче сутра, а како је за Танјуг изјавио државни секретар у Министарству трговине, туризма и телекомуникација Урош Кандић, уредба о контролисаним ценама ће бити продужена за још три месеца, с тим што ће нова >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << цена овог хлеба од среде уместо садашњих 46 износити 49 динара.
Према његовим речима, до ове, минималне корекције цене доћи ће због тога што су се од новембра, када је први пут донета уредба о контролисаним ценама, повећали улазни импути за производњу хлеба.
-Ово повећање је мали уступак произвођачима, чији су се трошкови у међувремену повећали. И поред корекције цене, потрошачи у нашој земљи и даље ће имати најјефтинији хлеб у региону, рекао је Кандић за Танјуг.
The post ХЛЕБ „САВА“ ПОСКУПЉУЈЕ ЗА ТРИ ДИНАРА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.