РУКОМЕТАШИ НАКОН ВЕЛИКЕ БОРБЕ ЗАДРЖАЛИ БОДОВЕ У АПАТИНУ

Izvor: Radio Dunav, 11.Apr.2022, 10:19

РУКОМЕТАШИ НАКОН ВЕЛИКЕ БОРБЕ ЗАДРЖАЛИ БОДОВЕ У АПАТИНУ

Апатински рукометаши су у 18. колу Супер „Б“ лиге на свом терену победили београдски „Синђелић“ резултатом 26:24. У спортској хали „Раде Ратко Веин“ је виђена велика борба и одличан рукомет, а у готово читавом мечу се играло гол за гол. Гости су на полувремену имали >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << предност од 12:13, али су плаво-бели на крају меча ипак славили.
Најефикаснији у редовима Апатинаца био је Александар Пилиповић са 11 постигнутих погодака, али је ипак за играча утакмице проглашен његов клупски друг Стеван Ољача, који је дао осам голова. У стрелце су се уписали још капитен Милојевић и Мирко Гардијан по три пута, као и Петар Мандић који је једном затресао противничку мрежу.
Апатинци су са 21 освојеним бодом четврти на табели, а у наредном колу ће такође пред својим навијачима играти против другопласираног „Смедерева“.
The post РУКОМЕТАШИ НАКОН ВЕЛИКЕ БОРБЕ ЗАДРЖАЛИ БОДОВЕ У АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.