ПОБЕДНИЧКИ ПЕХАРИ ЗА МЛАДЕ АПАТИНСКЕ ВЕЛЕМАЈСТОРЕ

Izvor: Radio Dunav, 17.Feb.2022, 11:02

ПОБЕДНИЧКИ ПЕХАРИ ЗА МЛАДЕ АПАТИНСКЕ ВЕЛЕМАЈСТОРЕ

Освајањем три победничка пехара, млади апатински шахисти, чланови Шах клуба „Велемајстор“, остварили су фантастичне резултате на кадетском првенству Војводине. У конкуренцији 130 такмичара, прво место у категорији шахиста до 12 година освојио је Милан Грозданић, док >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << су код шахистиња победнички пехар освојиле Дуња Србљанин ( шахисткиње до 14 година ) и Анђелија Радишић (шахисткиње до десет година ).
Сјајан резултат остварила је и најмлађа апатинска шахисткиња, седмогодишња Сава Ситвук која је у конкуренцији до осам година освојила сребрну медаљу, као и Леа Kокаи која је у конкуренцији до десет година освојила треће место.
Одличан наступ на првенству имали су Душан Стојаковић и Михајло Стојановић који су у конкуренцији шахиста до 12 односно 10 година заузели четврто место.
Ово је најуспешнији резултат у трогодишњем постојању Шах куба „Велемајстор“ који га сврстава међу три најуспешнија клуба у Војводини, а који раде са младим шаховским талентима. Свих девет апатинских такмичара који су наступили на такмичењу оствареним резултатима обезбедили су учешће на Kадетском првенству Србије које ће се у априлу одржати у Параћину.
The post ПОБЕДНИЧКИ ПЕХАРИ ЗА МЛАДЕ АПАТИНСКЕ ВЕЛЕМАЈСТОРЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.