КАЈАКАШИЦА ДАЈАНА УРТАЈЛ ПОЗВАНА НА ПРИПРЕМЕ  РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА

Izvor: Radio Dunav, 10.Feb.2022, 11:53

КАЈАКАШИЦА ДАЈАНА УРТАЈЛ ПОЗВАНА НА ПРИПРЕМЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА

Апатинка Дајана Уртајл, кајакашица Кајак клуба „Панонија“, добила је позив за припреме репрезентације млађих категорија у Требињу у периоду од 20. фебруара до 5. марта 2022. године.
Дајана се прошле године изборила за место међу најбољим кадетима Србије и учешће >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << на регати „Олимпијских нада“. Са само шеснаест година, радом и упорношћу, буди наду да ће након припрема у репрезентацији младих кајакашица, наступати и на Европском првенству за јуниоре и сениоре до 23 године старости у Београду. Овај успех враћа и поверење у апатински кајакашки клуб који годинама негује младе таленте без обзира на све потешкоће којима се суочавају. Дајана тренира готово десет година.
Почела је у школи кајака, била пионир и лагано стасавала до кадета. Са Дајаном ради тренер Јово Мандић који је припремао за државно првенство и такмичење „Олимпијске наде“. Улазак у кадетску репрезентацију остварила је освајањем трећег места у категорији К-1 200 м на државном првенству и као првопласирана у својој узрасној категорији потврдила добар успех. Са репрезентацијом се такмичила у Рачицама у Републици Чешкој на „Олимпијским надама“ за категорије од 13 до 16 година.
The post КАЈАКАШИЦА ДАЈАНА УРТАЈЛ ПОЗВАНА НА ПРИПРЕМЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.