ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА РАДОВА АПАТИНСКИХ УЧЕНИКА – НАГРАЂЕНИ НАЈКРЕАТИВНИЈИ АУТОРИ

Izvor: Radio Dunav, 25.Jan.2022, 11:03

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА РАДОВА АПАТИНСКИХ УЧЕНИКА – НАГРАЂЕНИ НАЈКРЕАТИВНИЈИ АУТОРИ

Синоћ је у апатинској ггалерији „Меандер“ отворена традиционална изложба ликовних радова ученика основних и средњих школа општине Апатин под називом „Свети Сава – школска слава“. Као и ранијих година, одабрани су најбољи радови а ауторима су уручене дипломе и награде. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav <<
Из Основне школе „Жарко Зрењанин“ Апатин награђена су четири ученика и то: Маша Медић, Анђелија Радишић, Сара Батинић и Никола Мандић. Најбоље радове у Основној школи „Младост“ Пригревица урадили су Анђела Новковић и Софија Зубер, а у ОШ „Јожеф Атила“ Купусина Дора Гужвањ и Залан Силађев. За своју креативност и таленат награђени су Лена Ивановић и Марија Мацановић из ОШ „Киш Ференц“ Свилојево, као и Дуња Пап и Мартина Матин из сонћанске ОШ „Иван Горан Ковачић“.
Када су у питању средњошколци, аутори најбољих радова су Тамара Полимац из Гимназије и стручне школе „Никола Тесла“ Апатин и Марко Ајдуковић из Техничке школе са домом ученика Апатин.
Апатинци изложбу могу да погледају до 3. фебруара, сваког радног дана од 8 до 14 часова.
The post ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА РАДОВА АПАТИНСКИХ УЧЕНИКА – НАГРАЂЕНИ НАЈКРЕАТИВНИЈИ АУТОРИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.