Izvor: Radio Dunav, 16.Jan.2022, 20:31

ВОЗАЧИ, ОПРЕЗ ПУТЕВИ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ ПОД ГУСТОМ МАГЛОМ

Јавно предузеће „Путеви Србије“ апеловало је вечерас на све учеснике у саобраћају да због нагле појаве густе магле на територији ЗБО буду опрезни и прилагоде брзину условима на путу.
Kако се наводи у саопштењу, магла на војвођанским путевима смањује видљивост на мање >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << од 50 метара.
Јавно предузеће Путеви Србије саветује максималан опрез при вожњи и моли учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања због појаве магле која смањује видљивост на путевима, поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура и на путним објектима преко река.
The post ВОЗАЧИ, ОПРЕЗ ПУТЕВИ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ ПОД ГУСТОМ МАГЛОМ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.