ЛУКА РАКИЋ ПОБЕДНИК НОВОГОДИШЊЕГ „ЦУГЕРА“

Izvor: Radio Dunav, 04.Jan.2022, 09:58

ЛУКА РАКИЋ ПОБЕДНИК НОВОГОДИШЊЕГ „ЦУГЕРА“

Шах клуб „Велемајстор“ је у просторијама апатинске Канцеларије за младе организовао новогодишњи брзопотезни турнир, популарни „цугер“, на којем је учествовало десет младих шахиста општине Апатин.
Након девет одиграних кола са темпом игре од пет минута по играчу са >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << додатком од три секунде по потезу, прво место и победнички пехар освојио је дванаестогодишњи Лука Ракић. Друго место је заузела Дуња Србљанин којој је припао и трофеј за најбољу шахисткињу новогодишњег турнира, док је треће место и бронзану медаљу освојио Душан Дотлић.
The post ЛУКА РАКИЋ ПОБЕДНИК НОВОГОДИШЊЕГ „ЦУГЕРА“ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.