Izvor: Radio Dunav, 18.Dec.2021, 10:38

У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ НАСТРАДАО МЛАДИЋ ИЗ ПРИГРЕВИЦЕ

У саобраћајној несрећи која се догодила рано јутрос код Пригревице, погинуо сувозач А.В (18), возач П.Р (23) у тешком стању.
У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила јутрос, после поноћи, живот је изгубио сувозач, осамнаестогодишњи Пригревчанин А.В, док је возач П.Р >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << такође из Пригревице задобио тешке повреде.
Несрећа се догодила на улазу у Пригревицу из правца Апатина, када је аутомобил марке опел-корса слетео са коловоза и удариo у дрво. Поред настрадалог и возача, у аутомобилу су биле још две особе које су хоспитализоване са лакшим телесним повредама. Возач опел-корсе је колима Хитне помоћи превезен у Нови Сад где се лекари боре за његов живот.
На место несреће изашла је екипа МУП која је обавила увиђај.
Саобраћај је на овој деоници био блокиран сатима.
The post У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ НАСТРАДАО МЛАДИЋ ИЗ ПРИГРЕВИЦЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.