ВОЛОНТЕРИ АПАТИНСКОГ ЦРВЕНОГ КРСТА УГОСТИЛИ КОЛЕГЕ ИЗ ОЏАКА

Izvor: Radio Dunav, 06.Dec.2021, 14:14

ВОЛОНТЕРИ АПАТИНСКОГ ЦРВЕНОГ КРСТА УГОСТИЛИ КОЛЕГЕ ИЗ ОЏАКА

Поводом обележавања Међународног дана волонтера, организацију Црвеног крста Апатин посетили су запослени и волонтери из организације Црвеног крста Оџаци. Том приликом у просторијама апатинског Црвеног крста је одржана трибина током које су волонтери и запослени у обе организације >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << разменили своја искуства у раду и спровођењу активности. Волонтери су изнели своје мотиве који су их привукли да да се укључе у рад Црвеног крста, истакли осу области деловања које их највише привлаче и у којима воле да учествују.
Волонтерка Дуња Пилиповић из Црвеног крста Апатин је истакла да волонтирање за њу представља поклањање времена, вештина, знања и енергије за добробит других људи и заједнице, без икакве накнаде и да се радо одазива на све активности Црвеног крста. Нађа Марић из организације Црвеног крста Оџаци истакла је да волонтирање оснажује појединца и повећава његово самопоуздање, као и да највише воли да буде укључена у област деловања Прва помоћ, која је корисна за сваког од нас. Она је додала да би сви грађани требали да буду едуковани на ову тему.
Сви присутни су се сложили да слоган овогодишње кампање „НЕЗАУСТАВЉИВИ“ симболише да је рад организације Црвеног крста вишеструко користан за заједницу, те да су волонтери и запослени спремни да у свакој ситуацији дају свој допринос и да одговоре на сваку кризу.
The post ВОЛОНТЕРИ АПАТИНСКОГ ЦРВЕНОГ КРСТА УГОСТИЛИ КОЛЕГЕ ИЗ ОЏАКА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.