ПОБЕДА РУКОМЕТАША ЗА КРАЈ ЈЕСЕЊЕГ ДЕЛА ПРВЕНСТВА- ПИЛИПОВИЋ ИГРАЧ УТАКМИЦЕ

Izvor: Radio Dunav, 05.Dec.2021, 11:06

ПОБЕДА РУКОМЕТАША ЗА КРАЈ ЈЕСЕЊЕГ ДЕЛА ПРВЕНСТВА- ПИЛИПОВИЋ ИГРАЧ УТАКМИЦЕ

Апатински рукометаши су у последњем мечу јесењег дела првенства Супер Б лиге савладали екипу „Вождовца“ резултатом 29:26.
Пред око 300 гледалаца у апатинској спортској хали, плаво-бели су од старта меча показали да су квалитетнији тим, па се на полувреме отишло >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << са шест голова разлике (18:12). У истом ритму су наставили и током другог дела меча, све до краја, и рутинске победе Рукометног клуба „Апатин“ који са шест победа и 12 бодова заузима пету позицију на табели.
Већ по традицији најефикаснији међу плаво-белима био је Александар Пилиповић који је са девет постигнутих голова проглашен играчем утакмице. Капитен Чедомир Милојевић затресао је мрежу Вождовца шест пута, док су се Милош Браун и Мирко Гардијан уписали у лист стрелаца са по пет голова.
Најефикаснији играч београдског тима је био капитен Ђорђе Кандић са девет постигнутих голова.
The post ПОБЕДА РУКОМЕТАША ЗА КРАЈ ЈЕСЕЊЕГ ДЕЛА ПРВЕНСТВА- ПИЛИПОВИЋ ИГРАЧ УТАКМИЦЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.