ПОБЕДНИК ДЕСЕТЕ СМУЂИЈАДЕ У АПАТИНУ СРЂАН КАЛАЊ

Izvor: Radio Dunav, 29.Nov.2021, 19:41

ПОБЕДНИК ДЕСЕТЕ СМУЂИЈАДЕ У АПАТИНУ СРЂАН КАЛАЊ

Удружење спортских рибочоваца „Чикла“ је јуче, 28. новембра 2021 године у Апатину организовало јубиларну десету „Смуђијаду“, на којој је ове године учествовало 50 такмичара. Упркос лошим условима за риболов, смуђ је јуче солидно радио, па су уловљена 24 примерка.
Победник >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << овогодишње „Смуђијаде“ у Апатину је Срђан Калањ, друго место је освојио Предраг Радосављев а треће Тодор Радосављев. Специјалну награду за највећег упецаног смуђа је добио Милош Ракас.
Организатор је за прва три места поред признања, обезбедио и вредне новчане награде, па је првопласирани добио 30 хиљада динара, другопласирани 20 а трћепласирани 10 хиљада динара. Специјална награда је била штап „Favotite creed“ вредан 13.000 динара.
Дејан Дизија испред УСР „Чикла“ је рекао да је пандемија вируса Ковид-19 утицала на нешто мањи број такмичара.
-Нисам задовољан бројем такмичара, али пандемија носи свој данак па нам није дошло доста риболоваца који су редовни учесници. Најбитније је да су они који су дошли задовољни. Награде у Апатину су увек веће него на другим смуђијадама и увек се трудимо да пређемо праг награда које други дају за 20 до 30%, како би направили нешто боље од осталих, нагласио је Дизија.
The post ПОБЕДНИК ДЕСЕТЕ СМУЂИЈАДЕ У АПАТИНУ СРЂАН КАЛАЊ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.