Izvor: Radio Dunav, 19.Nov.2021, 10:00

АПАТИСНКИ РУКОМЕТАШИ ПОБЕДИЛИ „УБ“

Рукометаши Апатина су у деветом колу Супер Б лиге на свом терену победили Уб резултатом 26:23 (13:12).
Током већег дела меча изабраници Владимира Ђукића су имали минималну предност, али гости су успевали да држе егал. Ипак, у последњих десетак минута Апатинци су успели >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << да се одлепе и стекну три гола предности, коју су сачували до краја меча. Играч утакмице је Александар Пилиповић са дванаест постигнутих погодака, седам је дао Стеван Ољача, капитен Чедомир Милојевић се у стрелце уписао четири пута.
Рукометни клуб „Апатин“ је тренутно у средини табеле са десет освојених бодова, а треба напоменути да другопласирана екипа „Смедерева“ има свега два бода више од њих. У наредном колу плаво-бели ће гостовати лидеру на табели, екипи „Кикинде„.
The post АПАТИСНКИ РУКОМЕТАШИ ПОБЕДИЛИ „УБ“ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.