Izvor: Radio Dunav, 26.Okt.2021, 12:31

НА РЕПЕРТОАРУ АПАТИНСКОГ БИОСКОПА ТРИ ДОМАЋА ФИЛМА

У оквиру манифестације „Дани домаћег филма“ која има за циљ промоцију домаћих документарних филмова који нису имали широку биоскопску дистрибуцију, у више од 40 Културних центара и биоскопа широм Србије ће бити приказано неколико филмова домаће кинематографије.
Тим >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << поводом у апатинском Културном центру ће 29. и 30. октобра 2021. године бити приказана три домаћа филма. У петак, 29. октобра од 18 часова ће почети пројекција филма „Корени“, а улаз је слободан.
Дан касније, 30. октобра у великој сали Дома културе ће бити приказана два филма. Апатинска публика ће од 16 часова моћи да погледа филм „Викенд са ћалетом“ у којем игра Ненад Јездић, док ће у 18 часова почети трилер „Једини излаз“ у којем улоге тумаче Анђелка Прпић, Љубомир Бандовић, Даница Максимовић и други. Цена улазнице за сваку од пројекција је 100 динара.
The post НА РЕПЕРТОАРУ АПАТИНСКОГ БИОСКОПА ТРИ ДОМАЋА ФИЛМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.