ПУБЛИКА УЖИВАЛА У ИГРИ РУКОМЕТАША- НОВА ПОБЕДА ПЛАВО-БЕЛИХ

Izvor: Radio Dunav, 24.Okt.2021, 09:22

ПУБЛИКА УЖИВАЛА У ИГРИ РУКОМЕТАША- НОВА ПОБЕДА ПЛАВО-БЕЛИХ

Рукометаши Апатина уписали су синоћ још једну победу пред домаћом публиком, пошто су у 6. колу Супер Б лиге савладали екипу “Kолубара” из Лазаревца 24:20 (13:8).
У првом делу меча се чинило да ће Апатинци са пола гаса тријумфовати, јер се на паузу отишло са пет голова >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << разлике. Лазаревчани су током другог дела утакмице са ефикасним крилима преузели иницијативу и смањили предност домаћина, а у 48 минуту успели да поведу са голом разлике.
Да ипак до изненађења не дође побринули су се Пилиповић са осам и Ољача са шест постигнутих голова. У редовима плаво-белих стандардно расположени за игру били су Зоран Мандић са четири постигнута гола, Мирко Гардијан са три и капитен Чедомир Милојевић који је противничку мрежу затресао три пута.
Стеван Ољача је проглашен играчем утакмице.
Најбољи у редовима Лазаревчана су били Лазар Пановски са седам и Немања Ивановић са четири постигнута гола.
Након 6. кола РK „Апатин“ заузима трећу позицију Супер Б лиге. Прво место припада “Kикинди”, која од почетка првенства није изгубила нити једну утакмицу, а другопласирани је Сивац.
У следећем колу, 07. новембра „плаво-бели“ одлазе у Београд где ће снаге одмерити са екипом “Синђелића” која са бодом мање тренутно заузима 4 место на табели.
The post ПУБЛИКА УЖИВАЛА У ИГРИ РУКОМЕТАША- НОВА ПОБЕДА ПЛАВО-БЕЛИХ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.