СРЕБРО ЗА НИКОЛУ ИЛИЋА НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ

Izvor: Radio Dunav, 27.Sep.2021, 17:56

СРЕБРО ЗА НИКОЛУ ИЛИЋА НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ

У спортској хали „Тиквара“ у Бачкој Паланци одржано је првенство Војводине у бенчпресу, појединачној дисциплини у powerliftingu, а Никола Илић је у апсолутној категорији освојио друго место са подигнутих 187,5 килограма.
У изузетно јакој конкуренцији прво место је заузео Владимир >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Булатовић из Кикинде, један од најбољих такмичара не само у Србији, већ и у региону па и Европи у 120+ категорији. Никола напомиње да је задовољан резултатом, с’ обзиром на све околности које су га пратиле.
-Моје је било да што боље и технички исправно изведем сва три покушаја и у томе сам успео, једини од целе групе такмичара, рекао је Никола Илић.
The post СРЕБРО ЗА НИКОЛУ ИЛИЋА НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.