Izvor: Radio Dunav, 20.Sep.2021, 11:42

У ТОКУ ПРИЈАВЉИВАЊЕ АПАТИНСКИХ МАЛИШАНА ЗА “ШАРЕНИ ТАЛЕНАТ”

У Сомбору ће и ове године бити одржана манифестација “Шарени таленат”, а могућност да покажу свој певачки таленат имаће предшколци и млађи основци из општине Апатин.
Као и претходне године, учешће могу узети деца узраста од 5 до 15 година са територије општине Апатин, а >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << за апатинску аудицију се могу пријавити сви малишани који науче да певају понуђене песме уз музичку пратњу. Родитељи децу могу пријавити до четвртка, 15. септембра, када ће од 18 часова у пригодном простору бити одржана и аудиција.
Квалификације у Сомбору су предвиђене за суботу, 24. септембра 2022. године од 11 до 13 часова, а одржаће се у дворишту Сомборског Певачког друштва на “Мини Шареној Позорници”. Победник “Шареног Талента” од продукције добија нову композицију са којом даље учествује на фестивалима у земљи и региону. Песме се уче брзо и лако, а “Шарени Таленат” је прилика за све, поручују организатори.
Сва деца која желе да провере своје певачко умеће, песме могу пронаћи на сајту www.sarenivokali.org у одељку “Шарени Таленат”. На пријави за такмичење у Сомбору свако попуњава формулар и пева одабрану песму, уживо, уз музичку матрицу. Сваки учесник тако добија потврду о учешћу и улази у конкуренцију за финале такмичења, које ће бити одржано крајем октобра у Сомбору.
Сви заинтересовани додатне информације могу добити путем телефона 064/94-96-118 или на сајту sarenivokali.org/sarenitalenat.html
The post У ТОКУ ПРИЈАВЉИВАЊЕ АПАТИНСКИХ МАЛИШАНА ЗА “ШАРЕНИ ТАЛЕНАТ” appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.