Izvor: Radio Dunav, 20.Sep.2021, 11:07

ПРИГРЕВАЧКИ ШАХИСТИ СЛАВИЛИ У ДЕРБИЈУ

У дербију седмог кола Бачке лиге који је одигран јуче, 19. септембра 2021. године у Пригревици, шахисти домаћег клуба угостили су екипу „Раднички“ из Торњоша и у веома неизвесним мечевима укњижили још једну победу коначним резултатом 3,5:2,5.
Победе за Пригревачки шах клуб забележили >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << су Нино Сердар, Александар Остојић и Иван Ђанић, ремизирао је Радислав Шакић, а изгубили су Никола Зорић и Бошко Томашевић.
Ово је изузетно важна победа за потврду континуитета добрих резултата и позиционирање у горњем делу табеле. Пригревчани тренутно заузимају треће место на табели, иза шахиста из Сомбора и Врбаса. У наредном колу Пригревачки шах клуб гостује у Акекса Шантићу, и у тај меч улазе као апсолутни фаворити.
The post ПРИГРЕВАЧКИ ШАХИСТИ СЛАВИЛИ У ДЕРБИЈУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.