Izvor: Radio Dunav, 03.Avg.2021, 11:34

ПРВА САМОСТАЛНА ИЗЛОЖБА ЗОРАНА АРБУТИНЕ

У апатинској галерији „Меандер“ 6. августа 2021. године од 19 часова ће бити отворена самостална аматерска изложба слика под називом „Бонсаи – портрети живота“, чији је аутор Зоран Зоцо Арбутина.
Зоран Зоцо Арбутина је рођен 1971. у Сомбору. Одрастао и основну школу завршио >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << у Пригревици, где и данас живи. Таленат и љубав према сликању препознаје код себе још у раној младости, али без подршке и потребног разумевања, пре свега породице, завршава занат у Апатину. Активно почиње да слика пре три године и у том периоду је учесник две колективне изложбе, као и такмичења у Кули, где као ужи избор, његов рад одлази на регионално такмичење у Бачкој Паланци. Своје искуство, јасан лични став и виђење живота кроз различите појединце, изразио је кроз “Бонсаи“. Ово је Зоцина прва самостална изложба.
Поставка у Апатину ће трајати до 19. августа.
The post ПРВА САМОСТАЛНА ИЗЛОЖБА ЗОРАНА АРБУТИНЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.