Izvor: Radio Dunav, 30.Jul.2021, 08:52

СУТРА У СВИЛОЈЕВУ ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ ПАСУЉА

У Свилојеву ће сутра, 31. јула 20201. године бити одржано такмичење у кувању пасуља под називом „Чаробни пасуљ“, а организатори су Асоцијација пољопривредника и Удружење за младе из Свилојева.
Програм манифестације почиње у 7,30 часова такмичењем младих пецароша, од 11 сати >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << на стадиону ФК „Тереквеш“ ће бити одиграна фудбалска утакмица пионира, од 13,30 сати ће бити одржане спортске дечје игре, а након тога ће бити одигран турнир у мини фудбалу. Почетак кувања пасуља је заказан за 15,30 сати, а културно-забавни програм ће стартовати у 19 сати.
The post СУТРА У СВИЛОЈЕВУ ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ ПАСУЉА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.