Izvor: Radio Dunav, 28.Jul.2021, 09:33

СУТРА ПОЧИЊУ СА РАДОМ БАЗЕНИ У БАЊИ „ЈУНАКОВИЋ“, НАСТАВЉА СЕ И ШКОЛА ПЛИВАЊА У ОРГАНИЗАЦИЈИ СПОРТСКОГ САВЕЗА

Отворени базени Бање „Јунаковић“ ће сутра, 29. јула 2021. године наставити са радом, саопштио је менаџмент ове установе.
Подсећамо, базени Специјалне болнице за рехабилитацију „Јунаковић“ су били затворени за купаче од 19. јула, због ванредне ситуације коју су изазвале обилне >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << падавине.
Сутра ће бити настављена и бесплатна школа пливања за децу са територије Оптине Апатин, коју у сарадњи са Бањом „Јунаковић“ организују Спортски савез и Локална самоуправа. Школу пливања ће у трећој смени која почиње сутра, похађати деца из апатинских села.
The post СУТРА ПОЧИЊУ СА РАДОМ БАЗЕНИ У БАЊИ „ЈУНАКОВИЋ“, НАСТАВЉА СЕ И ШКОЛА ПЛИВАЊА У ОРГАНИЗАЦИЈИ СПОРТСКОГ САВЕЗА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.