Izvor: Radio Dunav, 27.Jul.2021, 12:33

„ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ“ ОРГАНИЗУЈУ ПРИЈЕМ ОБВЕЗНИКА НАКНАДЕ ЗА ОДВОДЊАВАЊЕ У АПАТИНУ

У намери да буду што доступнији обвезницима накнаде за одводњавање, надлежни у ЈВП „Воде Војводине“ упоредо са доставом решења организују и пријем странака у локалним самоуправама широм Војводине. Пријем обвезника накнаде за одводњавање у Апатину биће одржан у четвртак, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << 29. јула 2021. године од 9 до 15 часова у сали Скупштине општине Апатин, Улица Српских Владара 29.
Сви Апатинци и мештани села наше општине који плаћају накнаду за одводњавање, а имају неке недоумице у вези тога могу доћи на пријем, како би од представника ЈВП „Воде Војводине“ добили појединачне одговоре на питања у вези са решењима, дуговањима, каматама, жалбама и репрограмима. Из овог предузећа напомињу да ће на истом месту моћи да се преузму и копије решења.
The post „ВОДЕ ВОЈВОДИНЕ“ ОРГАНИЗУЈУ ПРИЈЕМ ОБВЕЗНИКА НАКНАДЕ ЗА ОДВОДЊАВАЊЕ У АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.