Izvor: Radio Dunav, 22.Jul.2021, 09:17

ПОЧИЊУ „РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ“ – ДЕЈАН ПЕТРОВИЋ ПОЗВАО АПАТИНЦЕ И ЊИХОВЕ ГОСТЕ НА ВЕЧЕРАШЊИ КОНЦЕРТ

Вечерас почињу 57. „Апатинске рибарске вечери“ које ће на тргу Никола Тесла трајати до недеље.
Првог дана манифестације програм ће почети дефилеом и наступом мажореткиња, након чега ће се представити КУД „Царза“. У 20 часова ће почети квалификације за „Златни котлић“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << а такмичаре у кувању рибљег паприкаша и госте ће забављати група „Магија“ из Апатина.
Након обраћање председнице општине Апатин, у 22,30 часова ће наступити Дејан Петровић са својим трубачима, који је позвао људе да дођу у што већем броју.
The post ПОЧИЊУ „РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ“ – ДЕЈАН ПЕТРОВИЋ ПОЗВАО АПАТИНЦЕ И ЊИХОВЕ ГОСТЕ НА ВЕЧЕРАШЊИ КОНЦЕРТ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.