Izvor: Radio Dunav, 21.Jul.2021, 09:04

У ТОКУ ПРИЈАВЕ НЕЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА ЗА БЕСПЛАТНЕ ИНФОРМАТИЧКЕ ОБУКЕ

На основу Споразума о сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Национална служба за запошљавање позива незапослена лица да се пријаве за похађање специјалистичких обука из области информационо-комуникационих >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << технологија.
Обуке за занимања Software Developer, Data Analyst, IT Administrator i AI Practitioner организоваће компанија „Semos education“, као подршку Глобалној иницијативи за стицање дигиталних вештина компаније „Microsoft“.
Наведене обуке ће бити реализоване онлајн, а учешће незапослених лица са евиденције НСЗ, која се пријаве за овај вид стручног усавршавања је потпуно бесплатно. Једини услов за похађање обука је познавање енглеског језика, а пријављивање кандидата ће се обављати преко сајта gsi.algoritam.org
Рок за пријављивање незапослених лица је 18. август, а почетак програма је планиран за 1. септембар 2021. године.
The post У ТОКУ ПРИЈАВЕ НЕЗАПОСЛЕНИХ ЛИЦА ЗА БЕСПЛАТНЕ ИНФОРМАТИЧКЕ ОБУКЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.