Izvor: Radio Dunav, 19.Jul.2021, 10:22

ТОКОМ „РИБАРСКИХ ВЕЧЕРИ“ У ЦЕНТРУ АПАТИНА ЋЕ БИТИ ПОСТАВЉЕН ХУМАНИТАРНИ ШТАНД ЗА АЛЕКА

Током „Рибарских вечери“ (од 22. до 25. јула 2021. године) у центру Апатина ће бити организована продаја мафина и сланих пецива апатинских пекара, а сав прикупљени новац ће бити усмерен у хуманитарне сврхе, односно за помоћ у лечењу дечака Алека Иштокова.
Тезга са производима >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ће бити постављена испред банке „Интеса“, а организатори ове хуманитарне акције позивају Апатинце да куповином производа помогну свом малом суграђану.
Новчана средства су Алеку потребна за специјалистичке прегледе, оперативне захвате, физикалне, логопедске, дефектолошке и соматопедске третмане. Новац је неопходан и за олигофренолога, лекове ортопедска помагала, смештај и путне трошкове.
Жиро рачун на који могу да се уплате средства је 160-6000001131241-65
Сви који желе Алеку могу помоћи и слањем СМС-а, тако што ће уписати 1066 и послати на број 3030. Цена поруке је 200 динара.
The post ТОКОМ „РИБАРСКИХ ВЕЧЕРИ“ У ЦЕНТРУ АПАТИНА ЋЕ БИТИ ПОСТАВЉЕН ХУМАНИТАРНИ ШТАНД ЗА АЛЕКА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.