НЕВРЕМЕ ПОКВАРИЛО МОТОРИЈАДУ, КОНЦЕРТ „ДИВЉИХ ЈАГОДА“ ЋЕ БИТИ ОДРЖАН НАКНАДНО

Izvor: Radio Dunav, 19.Jul.2021, 09:08

НЕВРЕМЕ ПОКВАРИЛО МОТОРИЈАДУ, КОНЦЕРТ „ДИВЉИХ ЈАГОДА“ ЋЕ БИТИ ОДРЖАН НАКНАДНО

Невреме које је захватило Апатин није дозволило да се у суботу одржи концерт популарне рок групе „Дивље јагоде“, која је на платоу код „Беле лозе“ требала да наступи у оквиру овогодишње моторијаде. Иако су мотористи и окупљени посетиоци до последњег момента гајили наду да >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ће се облаци разићи а Зеле и екипа одржати концерт, то се ипак није догодило. „Дивље јагоде“ су чак одржале и тонску пробу, али киша и јак ветар који су уследили натерали су организаторе да откажу свирку.
Из Туристичке организације Апатин су објавили да су у токоу договори око новог термина догађаја, гледају се календари, распореди и ускоро ће надлежни изаћи са информацијом када ће „Дивље јагоде“ одржати одложени концерт у Апатину.
The post НЕВРЕМЕ ПОКВАРИЛО МОТОРИЈАДУ, КОНЦЕРТ „ДИВЉИХ ЈАГОДА“ ЋЕ БИТИ ОДРЖАН НАКНАДНО appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.