ЗА ВИКЕНД НА РЕПЕРТОАРУ АПАТИНСКОГ БИОСКОПА ДВА ФИЛМА

Izvor: Radio Dunav, 13.Mar.2024, 10:05

ЗА ВИКЕНД НА РЕПЕРТОАРУ АПАТИНСКОГ БИОСКОПА ДВА ФИЛМА

За дане викенда у Великој сали „Културног центра“ Апатин биће приказана два филма.
Најмлађи апатинци имаће прилику да погледају анимирани филм „Kung Fu Panda 4“ у недељу 17. марта 2024. године са почетком у 16 сати. Ово је четврти део о авантурама које пркосе смрти, а главни ликови >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << побеђују светске зликовце храброшћу и борилачким вештинама.
 За оне мало старије Апатинце у суботу 16. марта са почетком у  18 и у 20 сати и у недељу 17. марта 2024. са почетком у 18 и у 20 сати биће приказан дугоочекивани играни филм под називом „Јорговани“. Ово је романтична комедија у којој чувени глумачки пар пролази кризу односа, на прослави награде за серију која им је обележила животе. Главне улоге у остварењу „Јоргавани“ тумаче Слобода Мићаловић и Иван Босиљчић.
Цена улазнице за све пројекције је 400,00 динара, а улазнице могу да се купе на благајни апатинског Културног центра.
The post ЗА ВИКЕНД НА РЕПЕРТОАРУ АПАТИНСКОГ БИОСКОПА ДВА ФИЛМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.