Izvor: Radio Dunav, 23.Jun.2021, 14:10

КРАЂА УСРЕД БЕЛА ДАНА, ПРЕПОЗНАЈЕТЕ ЛИ МУШКАРЦА СА СНИМКА?

У улици Српских Владара у Апатину, данас се усред бела дана догодила крађа. Починилац је након боравка у угоститељском објекту „Нептун“, украо мобилни телефон конобара који је стајао на столу баште. Све је снимљено.
-Kрађу смо приметили у 13 сати, одмах након што >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << је гост који је седео у башти кафића са супругом и децом отишао. Погледали смо снимак са надзорне камере на којој се јасно види како узима мобилни телефон са стола. Телефон је убацио у дечија колица, а све то гледа и његова партнерка, каже за „Дунав“ конобар Срђан, власник телефона. Случај је пријављен полицији.

Kако се види на снимку са надзорне камере, лопов је вребао прилику док је конобар био заузет послом. Више пута је застајао темпирајући моменат крађе са плаћањем рачуна. Након свега су ужурбано напустили локал.
Из овог угоститељског објекта апелују на грађане да јаве полицији уколико препознају особе са снимка или имају друге корисне информације које би довеле до починитеља.
The post КРАЂА УСРЕД БЕЛА ДАНА, ПРЕПОЗНАЈЕТЕ ЛИ МУШКАРЦА СА СНИМКА? appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.