АНЂЕЛИЈА И СОФИЈА ПОБЕДНИЦЕ ОСМОМАРТОВСКОГ ТУРНИРА

Izvor: Radio Dunav, 11.Mar.2024, 12:13

АНЂЕЛИЈА И СОФИЈА ПОБЕДНИЦЕ ОСМОМАРТОВСКОГ ТУРНИРА

Шах клуб “Велемајстор” је традиционалним осмомартовским шаховским турнирима обележио Дан жена, а осмог марта је уједно и прослављена петогодишњица оснивања овог, по много чему препознатљивог апатинског спортског колектива.
Одиграна су два турнира на којима је наступило >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << укупно тринаест шахисткиња, полазница Школе шаха “Велемајстор”, а победнички пехар и ласкава титула “Апатинска победница 2024” припали су Анђелији Радишић. На турниру “Мала шаховска принцеза” на којем су се такмичиле најмлађе шахисткиње победила Софија Ситвук.
Из Шах клуба “Велемајстор” су најавили да ће и у наредном периоду радити на развоју женског шаха, па позивају све девојчице предшколског и основношколског узраста да током марта месеца бесплатно похађају Школу шаха “Велемајстор”.








The post АНЂЕЛИЈА И СОФИЈА ПОБЕДНИЦЕ ОСМОМАРТОВСКОГ ТУРНИРА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.