Izvor: Radio Dunav, 07.Mar.2024, 13:44

УСР “БУЦОВ” ОРГАНИЗУЈЕ ПРВИ “ТОЛСТОЛОБИК КУП” У АПАТИНУ

Удружење спортских риболоваца “Буцов” Апатин 12. маја 2024. године организује први “Тостолобик куп”. Такмичење ће се одржати у рукавцу Дунава, на такмичарској стази код ресторана “Плава ружа” а котизација износи 2.500 динара по такмичару. Организатори су за најбоље појединце >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << обезбедили вредне робне награде и пехаре. Пећаце се у четири сектора по петнаест такмичара, а након такмичења биће организован ручак за све риболовце.
Скуп такмичара је заказан за 7.30, а пола сата касније такмичари ће кренути на позицију како би се припремили за такмичење које почиње у 9 и траје до 14 часова. Сваки такмичар пеца на максимало два штапа, а број резервних штапова није ограничен. Риболовци сами бирају којим системом ће да пецају, на пловак или дубински, а на систему не сме да буде више од две удице. Такмичари сами обезбеђују таблете и примаме и морају да поштују простор свога бокса, који ће бити обележен. Уколико желе, учесници могу да помогну један другом око мередирања рибе, а такмичари су дужни да рибу изнесу на вагање до судија и лично погледају килажу. Бодоваће се само тостолобик, а остале врсте уловљење рибе неће бити вагане. Максималан број такмичара је 60, а пријаве и додатне информације се могу добити путем телефона на број 064/233-5401.
Фото: Илустрација
The post УСР “БУЦОВ” ОРГАНИЗУЈЕ ПРВИ “ТОЛСТОЛОБИК КУП” У АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.