Izvor: Radio Dunav, 14.Jun.2021, 10:55

ДЕСЕТОГОДИШЊАК СЕ УТОПИО НА БАЗЕНУ У ОЏАЦИМА

Тело десетогодишњег дечака Б. П. пронађено је синоћ око 22.20 сати у градском базену у Оџацима. Како је потврђено за „Телеграф“ из Вишег јавног тужилаштва у Сомбору, њега је у базен гурнуло друго дете.
-Дете је гурнуто у базен од стране другог детета. Неће бити кривичног поступка >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << јер је дете кривично неодговорно, односно млађе од 14 година. Тачно је да је чувар базена глувонема особа, те да зато нико није чуо шта се догодило – каже тужилац Вишег јавног тужилаштва у Сомбору.
Током провера које је спровела полиција, утврђено је да је највероватније дечак (8) гурнуо десетогодишњака у базен, и да су они у том тренутку били сами на објекту.
Надлежно јавно тужилаштво наложило је и додатне провере како би се утврдила евентуална одговорност управе базена у Оџацима.
У циљу утврђивања свих околности, и како би била узета изјава од осмогодишњег дечака, биће ангажовани Центар за социјални рад и дечји психолог. (Блиц)
The post ДЕСЕТОГОДИШЊАК СЕ УТОПИО НА БАЗЕНУ У ОЏАЦИМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.