АМБАСАДОРИ ЈЕДАНАЕСТ ЗЕМАЉА У ПОСЕТИ АПАТИНУ

Izvor: Radio Dunav, 11.Jun.2021, 13:02

АМБАСАДОРИ ЈЕДАНАЕСТ ЗЕМАЉА У ПОСЕТИ АПАТИНУ

Општину Апатин данас су посетили дипломатски представници једанаест држава, међу којима су били амбасадори Немачке, Белгије, Египта, Мексика, Кипра, Израела, Албаније, Камбоџе, као и званичници амбасада Румуније, Словачке и Аустрије.
Дипломате је у Великој сали Скупштине >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << општине Апатин поздравила председница општине Дубравка Кораћ, која је уважене госте упознала са основним информацијама о општини Апатин, али и могућностима за привредну, културну и туристичку сарадњу.
-Имамо заиста велику част да угостимо овакав скуп у Апатину. Ово је одлична прилика да добро позиционирамо и представимо нашу општину и њене потенцијале, рекла је Дубравка Кораћ.
Амбасадори су имали прилику да се упознају са културно-историјским знаменитостима Апатина, природним богатствима Специјалног резервата природе „Горње Подунавље“, као и да посете Апатинску пивару.
The post АМБАСАДОРИ ЈЕДАНАЕСТ ЗЕМАЉА У ПОСЕТИ АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.