СРЕДСТВИМА ИЗ ДОНАЦИЈЕ РЕНОВИРАНЕ АМБУЛАНТЕ ДЕЧИЈЕГ ОДЕЉЕЊА СОМБОРСКЕ БОЛНИЦЕ

Izvor: Radio Dunav, 21.Feb.2024, 10:16

СРЕДСТВИМА ИЗ ДОНАЦИЈЕ РЕНОВИРАНЕ АМБУЛАНТЕ ДЕЧИЈЕГ ОДЕЉЕЊА СОМБОРСКЕ БОЛНИЦЕ

У објекту где су смештене амбуланте Опште болнице “Др Радивој Симоновић” Сомбор, налазе се и три које користи Дечије одељење и у њима се врше субспецијалистички прегледи најмлађих из домена: неурофизиологије са епилептологијом, дечије пулмологије, кардиологије и ендокринологије. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Залагањем појединаца који су запослени на Дечијем одељењу, током прошле године су нађени донатори који су уложили значајна средства за комплетно реновирање просторија где на прегледе долазе малишани из читавог Западнобачког округа.
Фондација „Mozzart“ је донирала новчана средства којима су урађени комплетни грађевински радови у склопу којих су реновиране све педијатријске амбуланте. Замењена је спољашња и офарбана унутрашња столарија и радијатори, а постављене су нове подне и зидне плочице. Поред тога, окречени су зидови, а на појединим су постављене и велике зидне тапете са дечијим мотивима. Наведена фондација је донирала седам фотеља и десет столица за потребе дечијих амбуанти и одељења.
The post СРЕДСТВИМА ИЗ ДОНАЦИЈЕ РЕНОВИРАНЕ АМБУЛАНТЕ ДЕЧИЈЕГ ОДЕЉЕЊА СОМБОРСКЕ БОЛНИЦЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.