ШК “ВУЛКАН ПРОТЕКТОР” ПОКРЕЋЕ ШКОЛУ ШАХА

Izvor: Radio Dunav, 20.Feb.2024, 10:14

ШК “ВУЛКАН ПРОТЕКТОР” ПОКРЕЋЕ ШКОЛУ ШАХА

Апатински шах клуб “Вулкан Протектор” покреће бесплатну школу шаха намењену дечацима и девојчицама узраста од 6 до 16 година, која ће званично почети са радом од марта ове године. Полазници ће школу похађати два пута недељно у поподневним терминима у трајању од по два школска >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << часа (45 минута). Ова структура часова омогућиће полазницима да стекну и унапреде своје шаховске вештине, кроз квалитетно и систематично вођене тренинге.
Са децом ће радити фиде мајстор Јосип Декић, професионални тренер са дугогодишњим искуством и импресивним резултатима, а сви заинтересовани се могу пријавити путем телефона на број 063/844-71-52.
Из апатинског шах клуба кажу да ова иницијатива има за циљ да пружи деци прилику да се упознају са светом шаха, унапреде своје вештине, развију интелектуалне способности и стекну нове пријатеље кроз заједничко интересовање за ову игру.
The post ШК “ВУЛКАН ПРОТЕКТОР” ПОКРЕЋЕ ШКОЛУ ШАХА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.