АПАТИНСКИ АТЛЕТИЧАРИ ОДЛИЧНИ НА СПОРТСКИМ ИГРАМА МЛАДИХ У СОМБОРУ

Izvor: Radio Dunav, 27.Maj.2021, 08:30

АПАТИНСКИ АТЛЕТИЧАРИ ОДЛИЧНИ НА СПОРТСКИМ ИГРАМА МЛАДИХ У СОМБОРУ

Млади апатински атлетичари имали су одличан наступ на регионалном такмичењу Дунав осигурање Спортске игре младих у атлетици које је данас одржано у Сомбору на Градском стадиону.
На такмичењу које се одржало на 60 метара је наступило шест такмичара из Апатина који су имали >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << одличне наступе. Победу код девојчица 2010 и 2011. годиште остварила је Милица Занзе са резултатом 8 секунди и 55 стотинки у истој старосној категорији код дечака победио је Урош Мандић са резултатом 9 секунди и 23 стотинке, поред њих двоје храбро су наступили и Николина Половина која је заузела 2. место у својој групи, Јована Куриџа и Софија Бујић су такође заузеле друга места у својим групама док је Јелена Куриџа освојила треће место у својој групи.
Победом на регионалном такмичењу Милица Занзе и Урош Мандић остварили су пласман на покрајинско такмичење Спортских игара младих које се одржава 13. јуна 2021. године у Сремској Митровици, на којем ће победници у својим категоријама изборити пласман на финално такмичење које се ове године одржава у Сплиту или Дубровнику.
Треба напоменути да Атлетски клуб Апатин спроводи бесплатну школу атлетике за децу, три пута недељно: уторком и четвртком од 18.00 до 19.30 часова на теренима на стадиону ОФК Младост и суботом у преподневним сатима од 11.00 часова на истом месту, у случају лоших временских услова тренинзи се реализују у хали ОШ Жарко Зрењанин. Тренинзи су доступни за све заинтересоване и потпуно су бесплатни. Информације у вези са тренинзима и терминима могу се добити на емаил клуба: akapatin2001@gmail.com или телефон 0640110222.
The post АПАТИНСКИ АТЛЕТИЧАРИ ОДЛИЧНИ НА СПОРТСКИМ ИГРАМА МЛАДИХ У СОМБОРУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.